top of page

LAAT JE INSPIREREN

HOE WERKT HET?

De Fotomeiden bieden een unieke vorm van directe entertainmentmarketing. Met slechts 20 seconden voor het maken van de foto en het vouwen van het stickerframe eromheen, bieden De Fotomeiden een razendsnelle manier om persoonlijke, gepersonaliseerde communicatie te verspreiden. Of het nu gaat om een evenement, een beurs of een activatie.

Kies uit onze uitgebreide selectie van mogelijkheden en services die perfect passen bij jouw evenement en doelstellingen.

MI1A5534-4.jpg
IMG_6352.jpg

01

MOGELIJKHEDEN

​Kies uit onze uitgebreide selectie van mogelijkheden en services die perfect passen bij jouw evenement en doelstellingen.

stap_2.png

02

DESIGN FOTO FRAME

Laat ons team van professionals een uniek en op maat gemaakt frame voor je ontwerpen of laat je eigen creativiteit de vrije loop en lever je eigen ontwerp aan.

WhatsApp Image 2024-01-15 at 15.19.19 (1).jpeg

03

ENTERTAINMENT

De Fotomeiden arriveren op jouw evenement in gewenste styling en zorgen voor een onvergetelijke ervaring met persoonlijke entertainment die de sfeer verhoogt en de interactie stimuleert.

8df64ddf-37a4-473f-a978-e8a57401a591 (1).JPG

04

HERINNERING

Jouw gasten ontvangen tastbare herinnering aan het evenement door gepersonaliseerde polaroids mee naar huis te nemen, waardoor De Fotomeiden een blijvende indruk van jouw event achterlaten.

STAPPENPLAN

LAAT JE INSPIREREN

STICKERFRAME

PITCH DECK-2.png

EERSTE ZICHTBAARHEID

Deze ruimte is ideaal voor tekst, zoals de naam van jouw evenement, logo, call to action, en meer.

RUIMTE VOOR IMPACT

De voorkant biedt de meeste ruimte, ideaal voor het plaatsen van wat je het meest opvallend wilt hebben. Meestal wordt hier het eigen logo en/of dat van jouw klant geplaatst.

INTERACTIE MET JE DOELGROEP

Nuttig een QR-code om interactie met jouw doelgroep te bevorderen. Deze code kan bijvoorbeeld leiden naar een winactie, verschillende sociale media-kanalen, een presentatie van een nieuw product, of naar de nieuwe website. De mogelijkheden zijn eindeloos!

EERSTE ZICHTBAARHEID

Op de achterzijde heb je volop ruimte om uitgebreide informatie te delen. Hier kun je bijvoorbeeld opnieuw je logo groot afbeelden, branding toevoegen, tekst plaatsen of zelfs een afbeelding in de stijl van een ansichtkaart gebruiken.

framebanner2.png

INSPIRATIE

1, 2, 3... SMILE!

​Met De Fotomeiden kun je je doelgroep gericht aanspreken en op een functionele manier promoten, zonder dat ze doorhebben dat het om promotie gaat. Want laten we eerlijk zijn, wie kan er nou weerstand bieden aan een leuke foto? Met De Fotomeiden bied je niet alleen een onweerstaanbare ervaring, maar creëer je ook een subtiele en effectieve manier om je merk te promoten. Het is de perfecte combinatie van plezier en strategie.

Ga je toch liever zelf aan de slag met een 'Do-it-yourself' pakket? Dat kan! Laat ons team van professionals een uniek en op maat gemaakt frame voor je ontwerpen of laat je eigen creativiteit de vrije loop en lever je eigen ontwerp aan. Bestel direct via onderstaande button. 

bottom of page