top of page

Privacy

De Fotomeiden neemt de privacy van haar klanten zeer serieus. Om je duidelijk te maken dat wij hier ook secuur mee omgaan hebben wij een privacy verklaring opgesteld. Hieronder kun je lezen waar wij rekening mee houden als het gaat om klant gerelateerde informatie die via onze website binnen komt.

 

Wij maken gebruik van cookies
Een cookie is een bestandje dat wordt bewaard op jouw computer. Dit bestand bevat informatie over de handelingen die jij hebt verricht op onze website. Deze informatie gebruiken wij om het proces en de website te optimaliseren (deze informatie bevat geen persoonsgegevens). Deze informatie gebruiken wij niet voor andere doeleinden.

 

Invullen van formulieren
Op onze website dien je voor verschillende handelingen een formulier in te vullen. De informatie die je hier invult kunnen persoonsgegevens bevatten. Deze informatie wordt enkel gebruikt om jouw verzoek te verwerken. Daarnaast gebruiken we jouw gegevens om je op de hoogte te houden van de beste aanbiedingen.


Nieuwsbrief
Wens je geen nieuwsbrief meer te ontvangen? Je kunt je uitschrijven voor de nieuwsbrief via 'Mijn Account' door bij 'Mijn Gegevens' het vinkje weg te klikken bij 'Aanbiedingen en Updates'.

Jouw gegevens inzien


Je kunt natuurlijk altijd jouw gegevens bij ons opvragen door een email of brief naar ons kantooradres te sturen. Binnen 2 tot 3 werkdagen na jouw verzoek ontvang je van ons een overzicht met de van jouw bekende gegevens. Mochten deze gegevens informatie bevatten die jij wilt laten wijzigen of verwijderen dan horen wij dat graag.

bottom of page